Professionalism och noggrannhet är våra ledord

Vi är en städfirma som utför många olika typer av städningar, men kärnan i vår verksamhet är flyttstädning. Utöver flyttstädning erbjuder vi regelbundna städningar vilket underlättar vardagagen för många av våra kunder. Denna kan i perioder upplevas stressig, och då är lite extra hjälp med städning eller tvätt guld värt för många. Oavsett om du bor ensam eller har familj kan det behövas en hjälpande hand då och då, och det är här vi kommer in i bilden. Om du är intresserad av att få mer tid över för dig själv och dina nära och kära kan du ta kontakt med oss redan idag.

img

Flyttstädning

Vårt fokus ligger på flyttstädningar. Just flyttstädningar är omfattande, och många har svårt att hitta tid och/eller ork för att utföra hela flyttstädningen själva. Anlita oss när du ska flytta så slipper du stressa med flyttstädningen på egen hand. Om du har särskilda önskemål om att vi till exempel städar andra utrymmen som förråd eller vindsutrymmen kan vi även hjälpa dig med det. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

img

Fönsterputsning

Vi utför fönsterputsning in- och utvändigt oavsett våningsplan. Rena fönster är en förutsättning för en trevlig inomhusmiljö. Låt oss ta hand om dina fönster så att de kan bli skinande rena.

img

Regelbunden städning

Vi erbjuder också städning på en regelbunden basis. Att ha ett fräscht inomhusklimat är viktigt i din bostad såväl som på jobbet. Om du vill se till att du har en hälsosam inomhusmiljö att vistas i kan du anlita oss. Vi utför regelbundna städningar och garanterar att du blir nöjd med resultatet.

img

Tvättservice

Vi erbjuder även tvättservice, eventuellt i samband med städning. Vi tvättar enligt de tvättråd som plaggen föreskriver, torkar tvätten och viker den åt dig. Du kan då komma hem till en städad bostad med tvätt klar att hängas in i garderoben. Det gör att du kan lägga tid på dig själv och dina nära och kära istället för att behöva stå i tvättstugan hela eftermiddagen.