Sem&Darya AB erbjuder högkvalitativa städtjänster

Vi på Sem&Darya AB fokuserar på dig som kund och på att du ska bli nöjd med vår service. Vår erfarenhet av branschen har lärt oss att vara lyhörda för olika krav och önskemål samtidigt som vi arbetar på ett effektivt sätt. Vår personal har en djupgående kunskap om olika arbetsmetoder och produkter vilket garanterar ett utmärkt resultat.

Vi är baserade i Farsta

Vår städfirma är baserad i Farsta. Farsta ligger söder om Stockholm med närhet till centrum. Det gör att vi kan erbjuda städtjänster i och runt hela Stockholms län. Det betyder i sin tur att du kan kontakta oss på Sem&Darya AB om du behöver hjälp med flyttstädning, storstädning eller fönsterputsning oavsett var i Stockholm du befinner dig. Vi är mobila och kan vara på plats de dagar och tider du önskar. Har du behov av städning varje vecka eller en gång per månad? Kanske två gånger i veckan? Oavsett vilket kan vi lösa det. Hör av dig till oss på Sem&Darya AB så berättar vi mer om våra tjänster.

Mycket mer än städning

Att städa handlar inte bara om att hålla ordning och reda utan även om att skapa en miljö där människor trivs. Vårt arbete uppskattas av våra kunder oavsett om det handlar om företagsstädning eller en städning i din bostad. När du kontaktar oss inleder vi samarbetet med att prata om vilka förväntningar, krav och önskemål du har. Vårt uppdrag är att fullföra städningen med sikte på att du ska bli nöjd med slutresultatet!