Flyttstädning, en städning utöver det vanliga!

En flyttstädning utförs på ett annat sätt än en vanlig regelbunden städning. Städningen görs ofta när bostaden har tömts på alla möbler och prylar. Det underlättar nämligen städprocessen och resulterar i ett bättre slutresultat. Vi utför städningar över hela Stockholmsområdet och vår städfirma är baserad i Farsta nära centrala Stockholm. Vi är mobila och kan enkelt vara på plats hos dig oavsett om du befinner dig i norra eller södra delen av Stockholm. Genom åren har vi hjälpt många nöjda kunder med städning i och runt Stockholm. Om du ska flytta och behöver hjälp med städning kan du höra av dig till oss. Vi erbjuder förmånliga priser och har kompetent personal som garanterar ett perfekt resultat.

Varför anlita en professionell städfirma?

En del funderar på varför man ska anlita en professionell städfirma – man kan ju faktiskt städa själv. Om du ska flytta har du säkerligen fullt upp med att packa ner dina saker, ändra adress, boka transport, och så vidare. Tanken på att sedan flyttstäda hela din bostad är kanske inte så lockande. Vi kan dock hjälpa dig med din städning. På det viset får du tid över till allt annat som är viktigt.

Det finns flera fördelar med att anlita en städfirma. Detta inkluderar bland annat följande:

⦁ Rätt utrustning

⦁ Rätt produkter

⦁ Personal med lång erfarenhet inom städbranschen

⦁ Få mer tid över till annat

Oavsett om det handlar om flyttstädning, storstädning eller regelbunden städning kan du räkna med oss. Vi tar oss an alla städuppdrag oavsett om du är en privatperson eller ett företag.

Säkerhet, miljö och omtanke

Eftersom vår personal har lång erfarenhet av att städa garanterar vi att du kommer bli nöjd med vår flyttstädning. Vi har god kännedom om vilka produkter som ska användas för bästa resultat när vi städar. Det är bland annat viktigt för dig som kund eftersom det betyder att vi kan garantera att ytor och golv inte kommer skadas under städningen. Om du har särskilda krav på städningen och/eller produkter är du välkommen att kontakta oss. Vår städfirma använder alltid rätt produkter som gör att det verkligen blir rent samtidigt som de är miljövänliga.